به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، دهمین نشست صمیمانه جمعی از ستایشگران جوانان آستان اهلبیت علیهمالسلام تحتعنوان نشست «الی الحبیب» پیرامون «جهاد تبیین و نقش مداحان در اوضاع و احوال کنونی جامعه» در مجموعه شهدای انقلاب اسلامی، سرچشمه تهران برگزار شد.
حجتالاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان، در این مراسم با اشاره به دلایل نارضایتی عمومی در دل مردم اظهارداشت: این نارضایتی دو عامل اصلی دارد. اول تصور مثبت مردم از تمدن غرب که هر لحظه هم بیشتر میشود و دلیل آن مشاهده نمادهایی در غرب است. مردم اگر بدانند در متن واقعی زندگی مردم در غرب چه می گذرد، حاضر نیستند مانند آنها زندگی کنند. ضعف های ما این است که نتوانستیم نقد درستی از غرب داشته باشیم.
وی افزود: قبل از انتخابات سال ۸۲ در کنگرهای در تورنتو با حضور اقشار مختلف از گروههای ضدانقلاب حاضر شدم و سخنرانی کردم. در ابتدا بسیار علیه من شعار میدادند. در سخنرانیام به نقد تمدن غرب پرداختم و به طور مثال گفتم اینجا نظم دارید اما مرده شور پلیس خشنی را ببرند که این نظم را ایجاد کرده است. قانون مدار هستید اما مرده شور آدمهایی را ببرند که از سر ترس قانون را رعایت می کنند. اینجا رقابت هست اما خاک بر سر مردمی که میدانند به جایی نمیرسند. اینجا آزادی حجاب دارید اما مصرف زن تنها برای ۲۶ تا ۲۷ سالگی اوست. صداقت است اما خاک بستر جامعهای که بیحیایی دارد.
این سخنران مذهبی اضافه کرد: من ۴۰ سال است که در این انقلاب اسلامی سخنرانی میکنم اما تنها دو مرتبه رخ داده است که در حین سخنرانی من، فردی بلند میشود و فحش میدهد. دو مرتبه هم مربوط به زمانی است که این سخنان درباره تمدن غرب را در داخل کشور بیان کردم. این سخنان در کانادا ضدانقلاب را میخکوب کرد اما در ایران به من فحش دادند زیرا باور نمیکردند که تمدن غرب اینگونه باشد.
وی با اشاره به اینکه یک مرتبه در بیت رهبری در شب عاشورا اعلام کردم که میخواهم در خصوص عاشورا حرف نو بزنم، گفت: سالهاست که اعلام کردیم امام حسین رهبر آزادگی است اما من گفتم امام حسین رهبر آزادی است. رهبر آزادی را به کسی میگویند که حکومت داشته است و آزادی دادهاست. امام حسین که حکومت نداشت پس رهبر آزادگی است؛ در صورتی که امام حسین شب عاشورا بر ۷۲ نفر حکومت داشت و آن زمان فرمود ما اهل بیت اهل فریب دادن نیستیم. من کشته میشوم و هر کس با من باشد، کشته خواهد شد. یعنی آنها را آزاد گذاشتند. پس ایشان رهبر آزادی است و این را در غرب نداریم.
حجتالاسلام و المسلمین پناهیان گفت: آزادی سه قسمت دارد؛ آزادی رفتار، افکار و تمایلات و گرایشها. آزادی رفتار هست اما آزادی افکار نیست اگر هم باشد نمایشی است اما در غرب آزادی تمایل وجود ندارد زیرا همه چیز تحمیلی است.
این سخنران مذهبی با بیان اینکه در شب بیست و سوم ماه رمضان در مثل این سوال را مطرح کردند که چرا آزادی در قرآن وجود ندارد، گفت: آزادی مبنای حقوق بشر است آیا آن زمان امکانات نبوده است که فرضاً در قرآن نیامده است یا خداوند آزادی را قبول ندارد؟ پاسخ دادم که آزادی در اسلام و قرآن مهمتر از اطاعت از خدا، نماز، روزه، جنگ و جهاد است. تعبیر آن در قرآن متفاوت است و از آن به اطاعت از ولی یاد شده است. در آن جلسه این شعر را خواندم از مولوی که ز انبیاست آزادی یعنی آزادی مال انبیاست.
وی با بیان اینکه ما یک فاجعه در ادبیات اسلامی داریم که بسیاری از عبارات را برای غربیها کردهایم، تصریح کرد: زن، زندگی، آزادی شعار ماست ما به زن و زندگی و آزادی بها دادیم. وظیفه شما مداحان است که آزادی و مفاهیم ضد غربی را به نوحه تبدیل کنید و با آن سینه بزنید. یک یک مرتبه گفتم شما باید در خصوص زن، مادر و دختر به گونهای روضه بخوانید که اگر مراسم ختمی هم برگزار شد بتوانند آن را بخوانند.
حجتالاسلام و المسلمین پناهیان گفت: باید ابهت تمدن غرب در ذهن افراد بشکند. این با نقد تمدن غرب مهیا میشود.
این سخنران مذهبی با بیان اینکه عامل دوم نارضایتی مردم این است که نمیدانند ما به چه سمتی در حرکت هستیم، گفت: هدف ما تحقق زمینهسازی ظهور امام زمان است بنابراین فرایند تحقق مهدویت و اینکه چه مسیری را باید طی کنیم در نوحه و شعر مداحان باید بیاید. مهمترین ویژگی تمدن مهدوی چیست؟ مهمترین ویژگی که در تمدن غرب وجود ندارد چیست؟ ویژگی عزت است. مردم در غرب، رفاه دارند اما ذلیل هستند. اما در ایران ما عزت داریم.
وی تصریح کرد: متأسفانه برخی میگویند عنصر اصلی در کربلا امر به معروف و نهی از منکر است اما این عنصر قیام است. زمانی که محاصره رخداد قیام به پایان رسید آنها گفتند میخواهیم تو را ذلیل کنیم که امام حسین علیه السلام فرمود هیهات منا الذله یعنی عزت میخواهم.اگر بدانند مقصد مسیر چیست، مشکلات را تحمل میکنند.
حجتالاسلام و المسلمین پناهیان با بیان اینکه چرا از قدرت و عظمت ایران اسلامی و شیعیان و سینه زنان امام حسین علیه السلام صحبت نمیکنید گفت: دوران غریبانه گریه کردن ما گذشته است باید به سینهزنان بگوییم ما قدرتمند هستیم و دیگر غریب نیستیم. رهبر ما تنها ده میلیون نفر فدایی در یمن دارد پس ما غریب نیستیم این قدرت را باید در شعارهای خود بیاوریم. برخی دلشان خالی شده است باید از قدرت کشور بگوییم. متاسفانه ما سرود قدرت و فتح هنوز نداریم.
این سخنران مذهبی افزود: تصور کنید که امام زمان (عج) ظهور کرده است و از شما دعوت شدهاید تا کنار ایشان روضه بخوانید. چگونه باید بخوانیم؟ الان زمان این مدل خواندن است، زمان فتح است.
وی با اشاره به اینکه باید در خصوص دشمنان اهل بیت علیهم السلام مخصوصاً در عاشورا صحبت کنیم و ویژگی های آن را برای مردم بگوییم و بعضی از ما عمامه به سرها هم باید بترسیم گفت: اگر ولایت را به آزادی تعبیر کرده بودیم، امروز هیچ کس جرئت نمیکرد که بگوید مرگ بر دیکتاتور! اگر موضوع نصرت را به جای اطاعت کنار ولایت پررنگ کرده بودیم امروز اثرگذارتر بود.
انتهای پیام/
نظر شما